2014-10-28 07:46:07• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Alkotóereje teljében van

Napi horoszkóp október 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az Uránusz maradt a Kos jegyében. A fókusz továbbra is a munkáján és a karrierjén van, nagy lendülettel veti bele magát a feladatokba, sőt, a Bak jegyében tartózkodó Plútó Uránusszal bezárt fényszöge még nagyobb eredmény elérésére ösztökéli. Társasági sikerekre és örömökre is számíthat. Szerelmi életének csúcspontja a jövő hónap első napjaiban lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold a 8. sorsterületen áll: most azok az emberek kerülnek az Ön vonzáskörzetébe, akik bizonytalanok és így rászorulnak önre - főleg anyagi problémáik intézésében. Ezek a személyek már számos nehézséget és megpróbáltatást átéltek, így, ha megteheti, segítsen nekik! Embertársai szeretetre méltó, megbízható egyéniségnek tartják önt, ne okozzon csalódást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold az ön horoszkópjában a külvilág házában áll. Valamivel felszabadultabb lesz, és nem is biztos, hogy kortársai között talál jó társaságra. Esze ágában sincs generációs problémákkal foglalkozni. Az utazás, és a hosszú távú vagy a távolban (esetleg külföldön) végbemenő, nyereséggel kecsegtető ügyei kerülnek ma előtérbe.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Pénzügyeit a Nap uralma alá sorolta az asztrológia. Ma ez túlzott költekezésre hajlamosítaná, amit később megbánhatna. Figyeljen oda, hogy mikor, hol és hogyan tud megszorításokat, megtakarításokat elérni. Ha sikerül spórolnia, ezt a hónapot sokkal gazdagabban, sokkal előnyösebb anyagi feltételekkel zárhatja, mint ahogy elkezdte.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az Ön számára kedvező jegyben áll: most előnyösen alakíthatja partnerkapcsolatait, szerződéseit, megegyezéseit. Házassága, és a törvénnyel, joggal, a nagy nyilvánossággal összefüggő ügyei állnak figyelme központjában. A legszemélyesebb érdekei érvényesítése során helyezze előtérbe az oroszlán jellemvonásait: küzdjön meg azért, ami megilleti önt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Jupiter az ön egyik egészséget jelző területén áll, kellemetlen fényszögben a Szaturnusszal: most különösen vigyázzon magára, ne hajtsa túl magát, még akkor sem, ha úgy érzi, a karrierje múlhat azon, hogy most mennyire pörög a munkahelyén!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Vénusz jó fényszögbe áll a Nappal: ma komoly erő hatja át a szerelmi életét. Alkotóereje teljében van, eredeti elképzelései hatékony szellemi frissességgel párosulnak, és kiemelkedő szerephez jutnak. A hangsúlyt október végéig mindenképp a családjára, az otthonára, ingó, és ingatlan vagyonának kezelésére kellene helyeznie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Skorpió jegyében a lassítás bolygója, a Szaturnusz áll. Ne siettesse az eseményeket, és ne okozzon másoknak meglepetéseket! Őrizze meg nyugalmát minden körülmények között! Ragaszkodjék a bizonyos lépésekhez, a legkisebb részletekbe menően is, és főképp ne hamarkodja el azokat a döntéseit, amelyek másokat is érintenek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A lelki életünket irányító bolygó a Nyilas jegyében áll. Most alaposan meglepheti önt az a tény, hogy valaki jobban szereti önt mindenki másnál. Ha magányos, elképzelhető, hogy megtalálta élete párját, ám ez egy gyönyörű barátság kezdetét is jelentheti.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Jupiter az ön horoszkópjában a mások által kezelt pénzügyek területére került. Aligha elegendő egyedül a szerencse azon dolgainak intézésében, amelyek otthonából távolabbra szólíthatják, vagy, amelyekkel túl sokáig elbabrált. A legfontosabb, hogy mindjárt a kezdet kezdetén ragadja meg a lehetőségeit. Legyen ez a pénzügyi stabilitás megszerzésének napja!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold az ön vágyait és reményeit jelző területen áll. Sorra tárulnak fel ön előtt az eddig még zárva tartott ajtók is. A hamu alatt parázsló, múltat idéző élmények, események szikrái vethetnek újra lángot. Igen erős késztetést érezhet arra, hogy egyre inkább önmaga legyen – nagyon helyes! Mutassa meg magát a világnak!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Jupiter az ön horoszkópjában a munkát jelző területen áll. Úgy érezheti, túlságosan is nyomasztják a múltbéli események. Legyen bölcs és ne felejtse el, hogy sokszor éppen a múlt lehet a legjobb tanítómester. Itt az ideje, hogy egy kicsit változtasson a külsején: egy új frizura, néhány új ruha nagyon jót tenne a hangulatának.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: